Vrhunski kvalitet

Vedaroma proizvodi isključivo etarska ulja najvišeg terapeuskog kvaliteta, sertifikovana, dobijena od organskih biljaka ili iz divljeg zasada.

Čistoća Vedaroma etarskih ulja

Sva naša ulja dobijena su od biljaka koje su uzgajane na prirodan način, bez upotrebe bilo kakvih hemijskih aditiva.

Kontrola kvaliteta

Vedaroma etarska ulja se proizvode od biljaka koje se uzgajaju na sopstvenim sertifikovanim organskim farmama, što obezbeđuje maksimalnu kontrolu kvaliteta u svim segmentim proizvodnje.

Veliki potencijal

Vedaroma etarska ulja su dobijena procesom spore destilacije, pri niskoj temperaturi.

Ovo obezbeđuje da se sve aktivne komponente biljke zadrže u etarskom ulju što rezultira jakom efikasnošću I predivnom mirisu.

Jedinstvenost

Svi Vedaroma proizvodi se nakon pakovanja u boce, posebno energizuju upotrebom jedinstvenog i izuzetno efikasnog sistema vodenog vrtloga, što značajno povećava njihov kvalitet.

Dodatni kvalitet

U proizvodnji VedAroma etraskih ulja ,prilikom procesa zatvaranja bočice,kiseonik se posebnom metodom izbacuje iz bočica što doprinosi boljem kvalitetu etarskih ulja jer se na taj način onemogućuje process oksidacije.

Oplemenjuju život

U proizvodnim objektima Vedarome, kao i u skladištima, pušta se nežna tiha muzika, koja dodatno oplemenjuje ulja.

Isprobana i testirana

Aromaterapeuti koji imaju dugogodišnje iskustvo u upotrebi etarskih ulja različitih kompanija, navode da je dejstvo Vedaroma etarska ulja snažnije od dejstva drugih etarskih ulja i da se efekat terapije brže uočava.

Dobra orijentacija

Svi Vedaroma proizvodni objekti su građeni u skladu sa Vastu principima, što dodatno obezbeđuje podršku prirode u procesu proizvodnje, a samim tim i vrhunski kvalitet.

Ime i oblik

Veda znači sveukupno znanje i označava nepreglednu snagu. Ime Vedaroma na našim proizvodima, prema analizi imena i forme koja je sprovedena u Japanu, doprinosi dodatnom kvalitetu naših proizvoda.

Stvaraju blaženstvo u svetu

S obzirom da su spoljašnja dešavanja odraz onoga što je u nama, pomoću blagotvornog efekta etarskih ulja, kreirajući osećaj blagostanja u našoj duši, kreiramo i blagostanje u svakodnevnom životu i našoj okolini.